Zobacz w szczegółach

  • ATLANTIS KWAS SUCHY – naturalny kwas suchy żytni, doza 1-5% w stosunku do mąki żytniej
  • BRENN-ZYM WN – polepszacz do wyrobu wafli
  • FRESH MAX – polepszacz przedłużający świeżość pieczywa, doza 0,5-1%
  • FROST – polepszacz do pieczywa mrożonego i zapiekanego, doza 1%
  • COOL EXPERT – polepszacz do pieczywa odroczonego i mrożonego, doza 2-3%
  • PRIMA FRESH (czysta etykieta) – polepszacz przedłużający świeżość pieczywa, doza 1-1,5%
  • MAXIMA (czysta etykieta) – polepszacz uniwersalny do pieczywa, doza 0,2-0,5%
  • CONCENTRA – polepszacz wysoko enzymatyczny, doza 0,1-0,2%
  • MASTER – polepszacz do bułek, doza 0,2-0,5%
  • CEZAR – polepszacz do kajzerki (tradycyjna, mrożona, odroczona), doza 2%
  • CORN FRESH (czysta etykieta) – naturalny przedłużacz świeżości, doza 1%
  • SUPER FRESH – polepszacz przedłużający świeżość, doza 1-2%
  • SŁÓD BARWIĄCY – słód jęczmienny palony, doza 1%
  • SŁÓD BARWIĄCY ŻYTNI – słód żytni palony, doza 1%
  • SORBO – środek antypleśniowy do pieczywa, doza 1-2%
  • STRONG (czysta etykieta) – polepszacz uniwersalny do pieczywa, doza 0,2-0,5%

Pobierz listę produktów

Plik do pobrania w pdf